Continuering CooL trajecten conform de verklaring ZN I 1 april 2020

Op 25 maart heeft Zorgverzekeraars Nederland een verklaring gepubliceerd waarin is aangekondigd dat de GLI programma's op afstand aangeboden mogen worden.

 

Het is mogelijk om met toestemming van de patiënt telefonische- of videoconsulten in te zetten. Dit geldt voor de periode van de coronacrisis tot het moment dat de landelijke richtlijnen van de overheid en het RIVM niet meer van toepassing zijn. Zorgverzekeraars benadrukken dat de huisartsen en de POH'ers naar eigen inzicht nieuwe patiënten kunnen verwijzen.

 

Onze CooL deelnemers zullen zo snel mogelijk geïnformeerd worden over het online voortzetten van de CooL trajecten vanaf 7 april aanstaande.

Zorg goed voor jezelf 

20 april 2020

We leven en werken nu vijf weken in een intelligente lockdown. We kunnen natuurlijk heel veel nuttige tips geven over jouw fysieke en mentale vitaliteit. Echter vitaliteit begint vaak toch bij jezelf. Zorg voor jezelf. En dat pakt voor iedereen weer anders uit. Daarom een aantal vragen aan jou:

Mosterd bloemen

Folder I CooL PROGRAMMA

1 oktober 2019

GLI CooL I Gecombineerde Leefstijl Interventie COaching Op Leefstijl

ACTT folder p.1.jpg

Pak je kans! Meld je aan voor GLI CooL programma

16 mei 2020

“LEEF GEZOND EN VOORKOM  ERNSTIGE GEVOLGEN VAN CORONA!

 

Het duurt nog maanden of jaren voordat er een corona-vaccin is. Ondertussen moeten we meer werk gaan maken van een gezonde leefstijl, want fit zijn vergroot de kans op snel herstel. 

"Eet gezonde voeding, beweeg meer, rook niet, wees matig met alcohol, ontspan en slaap goed. Dat heeft echt effect!" 

Onderschrijven ook vele wetenschappers en experts op het gebied van gezonde leefstijl. 

gezonde leefstijl

Update maatregelen coronavirus I  22 maart 2020 

Het is een bijzondere en interessante tijd die we nu doormaken. Een tijd waarin we worden opgeroepen stil te staan bij wat we als vanzelfsprekend zagen. Een tijd waarin we worden opgeroepen om uit onze comfort zone te komen en creatieve oplossingen te verzinnen voor obstakels die we nu ondervinden. 

670E3A5B-A2B9-48E5-B2ED-FA336E839A08.png

Contact

 

BTW nr. NL001603241B42

KvK Amsterdam 72056215

 

BANK NL79 ABNA 0826 6817 35

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social Icon

Copyright ©2018 - 2020 by ACTT Centrum voor Leefstijl en Vitaliteit