NIEUWS I update corona maatregelen 15 december 2020 

corona maatregelen.png

Continuering CooL trajecten conform de verklaring ZN I 1 april 2020

Op 25 maart heeft Zorgverzekeraars Nederland een verklaring gepubliceerd waarin is aangekondigd dat de GLI programma's op afstand aangeboden mogen worden.

 

Het is mogelijk om met toestemming van de patiënt telefonische- of videoconsulten in te zetten. Dit geldt voor de periode van de coronacrisis tot het moment dat de landelijke richtlijnen van de overheid en het RIVM niet meer van toepassing zijn. Zorgverzekeraars benadrukken dat de huisartsen en de POH'ers naar eigen inzicht nieuwe patiënten kunnen verwijzen.

 

Onze CooL deelnemers zullen zo snel mogelijk geïnformeerd worden over het online voortzetten van de CooL trajecten vanaf 7 april aanstaande.

Covid 19

Zorg goed voor jezelf 

20 april 2020

We leven en werken nu vijf weken in een intelligente lockdown. We kunnen natuurlijk heel veel nuttige tips geven over jouw fysieke en mentale vitaliteit. Echter, vitaliteit begint vaak toch bij jezelf. Zorg voor jezelf. En dat pakt voor iedereen weer anders uit. Daarom een aantal vragen aan jou:

Mosterd bloemen

Folder I CooL PROGRAMMA

1 oktober 2019

GLI CooL I Gecombineerde Leefstijl Interventie COaching Op Leefstijl

ACTT folder p.1.jpg

 AWARNESSWEEK Sociale Media Informatiestress I 30 november 2020 

Door de continue stroom informatie via digitale informatiekanalen dreigt het gevaar van een mentale overbelasting door nieuwsprikkels. Sommigen lijden aan FOMU (fear of missing out), anderen worden eerder nieuwsmijders. Inmiddels weten we dat vooral nutteloze informatie de reden is waarom veel mensen een overkill aan informatie ervaren. Als het lukt om op bepaalde momenten zelf te beslissen en te handelen om de infotsunami te ‘managen’ kan de rust in ons brein terugkeren. Daarover is veel geschreven en gezegd. 

 

Hieronder vindt je de wrap-up Informatiestress. Wrap-up, een overzicht van verzamelde informatie, kun je makkelijk bewaren en teruglezen.  
 

Informatiestress, de impact daarvan en hoe we ons informatiebeheer kunnen optimaliseren. In deze wrap-up enkele lees, kijk- en luistertips, maar we adviseren: met mate consumeren.

 

Je vindt de wrap-up Informatiestress hier.

 

Bron: NOBCO

Stressed Man

Pak je kans! Meld je aan voor GLI CooL programma

16 mei 2020

“LEEF GEZOND EN VOORKOM  ERNSTIGE GEVOLGEN VAN CORONA!

 

Het duurt nog maanden of jaren voordat er een corona-vaccin is. Ondertussen moeten we meer werk gaan maken van een gezonde leefstijl, want fit zijn vergroot de kans op snel herstel. 

"Eet gezonde voeding, beweeg meer, rook niet, wees matig met alcohol, ontspan en slaap goed. Dat heeft echt effect!" 

Onderschrijven ook vele wetenschappers en experts op het gebied van gezonde leefstijl. 

gezonde leefstijl

Update maatregelen coronavirus I  22 maart 2020 

Het is een bijzondere en interessante tijd die we nu doormaken. Een tijd waarin we worden opgeroepen stil te staan bij wat we als vanzelfsprekend zagen. Een tijd waarin we worden opgeroepen om uit onze comfort zone te komen en creatieve oplossingen te verzinnen voor obstakels die we nu ondervinden. 

670E3A5B-A2B9-48E5-B2ED-FA336E839A08.png