top of page
Altun%20Konuk_edited_edited.jpg

Altun Erzincanli

ACTT is op 07-07-2018 opgericht door Altun Erzincanli. Altun studeerde Maatschappelijk Werk en  Dienstverlening  aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heeft zij verschillende vakinhoudelijke opleidingen en trainingen gevolgd. Ruim 12 jaar heeft ze gewerkt als audiologisch maatschappelijk werker, waar zij als all-round medewerker betrokken was bij multidisciplinaire diagnostiek, begeleiding en behandeling vanuit de psychosociale dimensie. 

Altun heeft zich als freelancer en als vrijwilliger ingezet voor verschillende projecten ter bevordering van emancipatie en participatie van kwetsbare groepen in Amsterdam. Ook heeft zij functies bekleed als beleidsmedewerker en bestuursadviseur.

In 2017 heeft zij de Post-HBO registeropleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach gevolgd en is nu een erkend Gecombineerde Leefstijlinterventiecoach.

Haar passie "mensen helpen mentaal en fysiek in beweging te komen" zet zij voort met ACTT.  

ACTT is een centrum van en voor iedereen boven 18 jaar met leefstijl gerelateerde gezondheidsklachten zoals stress, vermoeidheid en overgewicht alsook bij vragen zoals: 'wie ben ik in essentie?', 'wat wil ik?' en 'wat maakt mij gelukkig in het leven?'.

ACTT helpt je de weg naar binnen te volgen, zodat je kan (her)ontdekken wie je bent, wat je wilt, wat je kracht is die je kan gebruiken bij het beantwoorden van je vragen en het behalen van je doelen. Te ontdekken hoe je in bewustzijn verder kan groeien, hoe je verbinding met jezelf kan versterken en hoe je altijd vanuit het naar binnen keren weer naar buiten kunt treden. Met vernieuwde kracht en versterkte zelfliefde, zonder jezelf te verliezen of verloochenen. 

 

ACTT is het kompas voor je persoonlijke leiderschap, volledige regie over je leven en je vitaliteit!

Tot ziens bij ACTT

bottom of page