top of page
Altun%20Konuk_edited_edited.jpg

Altun Erzincanli

Altun Erzincanli studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening  aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heeft zij verschillende vakinhoudelijke opleidingen en trainingen gevolgd. Ruim 12 jaar heeft zij gewerkt als audiologisch maatschappelijk werker, waar zij als all-round medewerker betrokken was bij multidisciplinaire diagnostiek, begeleiding en behandeling vanuit de psychosociale dimensie. 

Altun heeft zich als freelancer en als vrijwilliger ingezet voor verschillende projecten ter bevordering van emancipatie en participatie van kwetsbare groepen in Amsterdam. Ook heeft zij functies bekleed als beleidsmedewerker en bestuursadviseur.

 

Zij is van mening dat iedereen recht heeft op veiligheid, erkenning, gezien en gehoord worden en gezond en gelukkig zijn. Vanuit haar passie "mensen helpen mentaal en fysiek in beweging te komen" heeft zij in 2017 de Post-HBO registeropleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach gevolgd en is nu een erkend Gecombineerde Leefstijl interventie coach. Zij heeft zich gespecialiseerd in het coachen van mensen met gezondheidsklachten door verkeerde leefstijl.

 

Op 07 juli 2018 heeft zij ACTT Centrum voor Leefstijl en Vitaliteit opgericht. Na jaren ervaring als leefstijlcoach en vitaliteitstrainer en de ontstane behoefte aan op maat gemaakte vitaliteitsprogramma's voor verschillende doelgroepen, heeft zij op 17 juni 2021 Stichting ACT opgericht en vervolgens ook online leeromgeving ACT Academy opgezet. 

 

Per 1juni 2023 zijn ACTT Centrum en Stichting ACT samen gegaan onder de naam Stichting ACT Centrum gezond leven. Wij beogen op een  efficiënte en effectieve manier in te kunnen spelen op de gezondheidsgerelateerde hulpvragen van verschillende doelgroepen.

 

Tot ziens bij ACT

bottom of page