Image by XPS
Tarieven & vergoedingen

Het grootste geschenk dat je jezelf kan geven is persoonlijke groei. De investering die je doet in jezelf, je relatie of je gezin is zo groot als je het zelf wilt hebben. Zes à acht sessies kunnen al verschil maken om weer verder te kunnen. Afhankelijk van jouw (ontwikkelings)vraag wordt er een plan van aanpak gemaakt en daar waar nodig zal dit worden bijgesteld.  

Particulieren per sessie van 60 minuten € 95,- 

 

Zakelijk/Werkgevers per sessie van 60 minuten € 150,- 

 

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.

 

GLI CooL programma wordt sinds 1 januari 2019 vergoed door de zorgverzekeraars vanuit de basisverzekering. De kosten worden niet verrekend met het jaarlijks eigen risico.

Heb je behoefte aan leefstijl begeleiding, vraag dan een verwijzing van jouw huisarts.

Afzeggen van een consult kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos. Daarna moeten wij helaas de volle prijs in rekening brengen.

 

Psychosociale begeleiding wordt door veel zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullend verzekering. Informeer bij je zorgverzekeraar wat jouw mogelijkheden zijn. 

Je kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op je belastingaangifte aftrekken.

 

Ook je werkgever is verplicht je ondersteuning te bieden als je last hebt van geestelijke en/of lichamelijke klachten. In het kader van preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zijn werkgevers in toenemende mate bereid om de kosten van begeleiding voor hun werknemers (deels) te vergoeden. Vraag de bedrijfsarts voor een verwijzing.

 

Budget en een indicatie kan je, als je er voor in aanmerking komt, aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Als je gebruik maakt van deze regeling heb je zelf de verantwoordelijkheid. Je bent verplicht verantwoording af te leggen over hoe je het geld hebt uitgegeven. Je moet daarvoor een administratie bijhouden en een contract afsluiten met ACTT Centrum. Zie www.pgb.nl