Logo St_edited.png

Wij organiseren workshops, psycho-educatie en trainingen in het kader van gezonde lefstijl en vitaliteit. 

 

Stadsgezicht in Amsterdam

Ons doel

De economie en de levensverwachting in Nederland zal in de toekomst blijven groeien, maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat de personen met een laag sociaal-economische status hier niet van zullen profiteren. Zij vormen

de hoogste risicogroep in Nederland als het gaat om psychische stoornissen, hart- en vaatziekten en kanker door verkeerde leefstijl. 

 

Wij ontwikkelen laagdrempelige projecten voor het sociale domein met als doel de Nederlanders met verschillende sociale-, economische- en culturele achtergrond met elkaar te verbinden. Samen werken aan een gezonde maatschappij! Met verschillende disciplines die een bijdrage leveren met het organiseren van activiteiten die de geestelijke- en fysieke fitheid bevorderen. Samen werken aan het totale plaatje om de mens en de maatschappij in balans te brengen en te houden.

 

Kan jij je vinden in onze missie en visie en wil jij als vrijwilliger, professional of organisatie/instelling ons versterken met je deskundigheid? Dan ben je van harte welkom bij onze CLUB "ACT voor Fit.nl!".   

Stichting ACT KvK 83128352

Maak kennis met ons team

Onze Partners